SPLETNO OBLIKOVANJE in Spletne strani

Izdelava spletnih strani WordPress kakovostno, poceni in hitro!

Izdelujemo spletne strani ki sledijo najnovejšim trendom in s tem pritegnejo pozornost. Vse spletne strani oblikujemo popolnoma po meri, prav tako po meri pripravimo temo in urejevalnik za še hitrejše odpiranje in enostavnejše urejanje. Kar si zaželite, to lahko tudi dobite! Zavedamo se, da gresta cena in kakovost z roko v roki. Zato bomo poskrbeli da bo kvaliteta najbolsa.

Naše podjetje temelji na odnosih. Verjamemo, da ponovni posel in rast izhajata iz odličnega dela, zaradi katerega se naše stranke vračajo, NE na prodajnih predstavitvah, temveč iz pravega partnerstva z primernimi rezultati.

ZAKAJ izdelava spleta ?

Smo izkušena in strastna ekipa , ki živijo in dihajo za spletno oblikovanje in razvoj. Vse naše storitve ponujamo tako da presegajo vaše zahteve. Smo pionir pri predstavljanju pristnega in domiselnega spletnega oblikovanja, spletnega razvoja in izdelava spletne strani z izjemnim dizajnom.

1

POMOČ NA VSAKEM KORAKU

Podpora vam bo zagotovljena kadar koli jo boste od nas potrebovali. Naučili vas bomo samostojno urejati spletno stran, ali pa boste urejanje prepustili nam.

2

OBLIKOVANJE SPLETNIH STRANI

Kar si zaželite, to lahko tudi dobite! Na voljo je ogromno vtičnikov in razširitev, ki močno olajšajo vaše uredniške ter marketinške aktivnosti.

3

DIZAJN IN UREJEVALNIK PO MERI

Vse spletne strani oblikujemo popolnoma po meri, prav tako po meri pripravimo temo in urejevalnik za še hitrejše odpiranje.

290€.

Created with Fabric.js 3.5.0

Preprosta Spletna Stran

600€.

Created with Fabric.js 3.5.0

OSNOVNA Spletna Stran

900€.

Created with Fabric.js 3.5.0

Napredna Spletna stran

Izdelava

Dodatna ponudba

49,99€.

Izdelovanje Preprostega logotipa

7,99€.

E-mail naslov za POdjetje